;

Á.Sz.F.

A termék kiválasztása
A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkezni. Ha azonban regisztrálsz, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtenned és azt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval bármikor be tudsz lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhatsz és nyomon követheted rendeléseid. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "MEGVESZEM" gombra kattintással történik meg.
Neked, mint vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A kiválasztott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándékod a megvásárolni kívánt terméket a "MEGVESZEM” gomb megnyomásával egy megrendelő oldalra helyezi. Itt leellenőrizheted rendelésed helyességét, különös tekintettel az árakra, a mennyiségekre és szállítási költségre, melyeket igény szerint módosíthatsz. Az oldal automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.

Oldalunk kupon oldalként működik, egy termékhez egy szállítási költség tartozik.

A rendelés elküldése
Ha megfelelőnek tartod a termék mennyiségét, leellenőrizted a végösszeget, és úgy döntöttél, hogy meg szeretnéd vásárolni, akkor egyszerűen kattints a "MEGVESZEM!" gombra. Ezután add meg a vásárláshoz elengedhetetlenül szükséges adataid, illetve ha eltérnek a számlázási adatok a szállítási adatoktól, ezeket külön kérnénk feltüntetni.
A következő lépésben el kell fogadnod az "ÁSzf"-et, majd a "MEGVESZEM" gombra kattintva véglegesítheted megrendelésed. Csomagod biztonságban, utánvéttel kerül kiszállításra, így csak akkor kell fizetned, ha megkaptad a megrendelt terméket.

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt megtalálható, melynek összege a megrendelt termék súlyától függően 1490 és 3990 Ft között változik termékenként, 60kg felett egyedi ajánlatot adunk.

Termékeinket csak Magyarország területére tudjuk szállítani, szállítási díjaink az ország egész területére érvényesek:
0.00 - 10,0 kg:  1490 Ft
10,1 - 25,0 kg:  1990 Ft
25,1 - 45,0 kg:  2990 Ft
45,1 - 60,0 kg:  3990 Ft 
60 kg felett egyedi árat adunk!

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a "Megveszem" gomb megnyomása előtt van lehetőséged.

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelést követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről, majd a kiszállítást megelőzően a ROYAL futárszolgálat egy SMS-t küld a várható szállítási időpontról. 

Fizetési feltételek
Áruházunkban utánvéttel történő fizetésre van lehetőség, azaz a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetned készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A sikeres vásárlásról visszaigazoló emailt küldünk, mely tartalmazza a megrendelésed részleteit. Rendelésed állapotáról telefonon, illetve emailben tájékozódhatsz.
A kiszállítási idő: 15 munkanap, de egyes esetekben terméktől függően ez eltérhet.
Csomagjainkat a ROYAL futárszolgálat szállítja, akik előzőleg SMS értesítést küldenek a szállítás várható időpontjáról. Ha a kézbesítés sikertelen egy újabb SMS-ben arról tájékoztatnak, mikor viszik ki újra a küldeményt.
Biztonságos vásárlás: csak akkor fizetsz, amikor a csomagot kézhez kapod.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.
A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Csere lebonyolítása
Ha az átvételt követően megbizonyosodunk róla, hogy a megvásárolt termék nem működik jelezni kell e-mailben, vagy telefonon a webáruház felé, átvételt követően 14 napon belül.
A terméket vissza kell küldeni a webáruház részére, saját költségen.
Kérjük a csomagba feltüntetni, mit tapasztalt és mi a hibajelenség, továbbá kérjük elhelyezni a megrendelés azonosítóját, és a fuvarlevél másolatát.
Minden esetben a terméket eredeti csomagolásban kell visszajuttatni cégünkhöz!
Beérkezést követően megvizsgáljuk a terméket majd elküldjük javításra. Ha a termék nem javítható, akkor csere terméket küldünk. Ennek megállapítására és lebonyolítására 15 nap áll rendelkezésünkre. A javított vagy új terméket a mi költségünkön postázzunk vissza Ön felé.
Amennyiben nem szeretne a cserével élni úgy az elállási / felmondási tájékoztatóban leírtak az irányadók.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést utólag hozzáférhető lesz.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Felhívjuk szíves figyelmed arra, hogy a pénzvisszafizetést minden esetben banki utalással tudjuk megoldani, személyes és postai úton nem áll módunkban.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz  30 napon belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak emailben van lehetőség rendelésének visszavonására.

Árukereső megbízható bolt program
A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett.


A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor.

 

CCTV 4 kamerás megfigyelőrendszer
Ezt kérem!
34%
Havit vezeték nélküli gamer egér HV-MS997GT
Ezt kérem!
26%
Straus 8 részes csillag-villáskulcs készlet STHT-0399
Ezt kérem!
39%

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!