;

Qi vezeték nélküli asztali töltő – Külön adapterrel akkor is használhatjuk, ha nincs előkészítés
a telefonunkban.

Ma már nagyon sok megoldást találhatunk okos telefonunk töltésére, melyek között akadnak jók és rosszak vegyesen. A Qi Fantasy asztali töltő stabilitásában azonban mindenképp kimagaslik a tömegből. Ami még fontos szempont lehet, hogy mutatós eszköz: egészen egyszerű formaterv, mégis elegáns látványos összhatás. Illetve a kompatibilitás szempontját sem hanyagolhatjuk el: a ma kapható magasabb árfekvésű készülékekbe jórészt benne van a vezeték nélküli töltés előkészítése, de ha épp a miénkből kimaradt volna, sem kell izgulnunk.
Ez egy vékony lapot jelent, melyet akár a hátlap alá is betehetünk, észrevétlen el tudjuk igazítani, így máris felruháztuk a képességgel a mobilunk. Ha pedig iPhone-unk van akkor tok mögé rejthetjük.

Nézzünk kicsi jobban bele a dolgokba
Két alapvető szempontból ajánljuk a Qi vezeték nélküli töltőjét: ár / érték arányában kimagasló, illetve stabilan leadott max. 1000mah kimenő áramerősségben. Ez pont az az áramerősség, ami még a régebbi telefonokban sem okoz kárt, illetve az ujjakat is emberi sebességgel tölti. Továbbá mivel egy asztali, szem előtt lévő eszközről beszélünk fontos, hogy jól nézzen ki, s ennek is megfelel maximálisan. A mérete súlya pont jó, használhatóság szempontjából tökéletes. Amikor üzemkész az eszköz a visszajelző led világít – ha rátesszük tölteni a telefont, akkor úgysem látjuk, addig viszont tudjuk, hogy nem húztuk ki és készen áll a töltésre. Ezzel el is kerüljük a „jaj elfelejtettem, hogy ki van húzva a töltő” eshetőségét, mert sokan használatakor csak „rádobják” a telefont és már pont mással foglalkoznak.

A készülék 2 színben kapható. (A szín nem választható)

 

Qi vezeték nélküli töltő (iPhone, Android)

  • Eredeti ár9.990 Ft
  • Kedvezmény75%
  • Akciós ár2.490 Ft
 • Szállítási költség: 1.090 Ft
  Garancia: 6 hónap
  Hátralévő idő:
 • Lejárt
CCTV 4 kamerás megfigyelőrendszer
Ezt kérem!
34%
Havit vezeték nélküli gamer egér HV-MS997GT
Ezt kérem!
26%
Straus 8 részes csillag-villáskulcs készlet STHT-0399
Ezt kérem!
39%

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!