;

A vezeték nélküli többfunkciós mini útválasztó sokféle módot kínál, és a hálózatában szükséges szerepet tölti be; Elegendő sebességgel és vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik ahhoz, hogy az ösze hálózati készüléket kiszolgálja. A kis mérete tökéletes ahhoz, hogy a zsebébekönynedén elférjen, így a vezeték nélküli mini router képes rugalmas vezeték nélküli hálózatokat létrehozni, a diákoknak, utazóknak, vagy bárkinek, aki bővíteni kívánja hálózatát. A készülék támogatja a legújabb 802.11n vezeték nélküli szabványt, és visszafelé kompatibilis a régi 802.11b / g szabványokkal. A vezeték nélküli többfunkciós mini router tökéletes választás a nagy sávszélességű alkalmazásokhoz, mint például a videó streaming, a VoIP és az online játékok.

Router
A router mód lehetővé teszi, hogy az eszköz tipikus routerként működjön, kapcsolódjon az internethez az internetszolgáltatójához és vezeték nélküli jelet közvetít, így saját hálózatot hozhat létre.

Repeater
A vezeték nélküli Mini Router Repeater üzemmódban is használható, amely lehetővé teszi a meglévő hálózathoz való csatlakozást és az erősítését. Ez lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózat hatókörének kiterjesztését - felbecsülhetetlen értékű, ha gyenge kapcsolata van a routered távol eső szobában.

Access point
A Wireless Mini Router access point módban vezetékes kapcsolatot hozhat létre vezetékes forrásból. Ha csak ethernet port vagy ethernet kábel áll rendelkezésre, az router csatlakozhat a vezetékes kapcsolathoz és egy olyan vezeték nélküli hálózatot sugározhat, amelyet minden eszköz csatlakoztathat.

Bridge
Bridge módban a Mini Router csatlakozhat egy meglévő vezeték nélküli hálózathoz, és új nevet ad át; Hasznos a különböző felhasználók hálózatának külön kapcsolatokba történő szervezéséhez: például ha kávézót vezetett, és különálló hálózati nevet kívánt létrehozni az ügyfelek számára a kapcsolódáshoz.

Ügyfél
Kliens módban a Wireless Mini Router egy Ethernet-kábellel, például egy intelligens TV-hez vagy videojáték-konzolhoz kapcsolódik. A Mini Routert ezután vezeték nélküli adapterként is használhatja, lehetővé téve a csatlakoztatott eszköz vezeték nélküli kapcsolódását az internethez.

Csatlakoztatás: LAN, WLAN, WAN ports
Kompatibilis: IEEE 802.11n/g/b devices and standards
Méretek: 2.9" x 1.9" x 2.3"

Mini router, wifi jeltovábbító

  • Eredeti ár8.990 Ft
  • Kedvezmény33%
  • Akciós ár5.990 Ft
 • Szállítási költség: 1.090 Ft
  Garancia: 6 hónap
  Hátralévő idő:
 • Megveszem
CCTV 4 kamerás megfigyelőrendszer
Ezt kérem!
33%
Havit vezeték nélküli gamer egér HV-MS997GT
Ezt kérem!
29%
Straus 8 részes csillag-villáskulcs készlet STHT-0399
Ezt kérem!
38%

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!